Een antibiotisch - pijnstillend - ontstekingsremmend middel

Een krachtige anti-oxidant

Noni de Tahiti is een sap geperst uit de vruchten van de Morinda Citrifolia, een stuik, boom die in PolynesiŽ onder de naam Noni, Nono of Nonu gekend is.

 

De Morinda Citrifolia struik groeit weelderig (meestal wild) en practisch overal in PolynisiŽ. Ook op Tahiti en zijn 120 eilanden, waar ze vrij van hedendaagse pollutie groeien en onder de ideale omstandigheden: namelijk het ganse jaar door perfect weer en een vruchtbare, mineraalrijke vulkanische bodem.

 

Zongerijpte vruchten worden manueel geplukt, in grote vaten verzameld en door de druk van de vruchten loopt het sap eruit.

Dit sap wordt enkel nog gefilterd. Dus een eenvoudig traditioneel proces zonder technische bewerking.

 

Voor het Noni de Tahiti sap worden daarenboven enkel vruchten van biologisch gecertificeerde oorsprong gebruikt. (Controle door Ecocert BE-1).

 

Puur sap van Noni wordt op de eilanden gebruikt als natuurlijk antibiotisch, pijnstillend en ontstekingsremmend middel. Noni is bovendien een krachtige anti-oxidant.

 

Effecten van puur Noni de Tahiti sap op de gezondheid:

- Pijnstiller: goede resultaten bij artritis en reuma

- Bevordert de celregeneratie

- Brengt in evenwicht wat uit balans is, zoals bv. bloeddruk, suikergehalte in bloed...

- Stimuleert het immuunsysteem

- Geschikt voor diabetici.

 

Hoe Noni de Tahiti sap drinken?

Het echte noni sap heeft een aparte smaak en geur.

Het Noni de Tahiti sap is 100% puur Noni sap is daarop geen uitzondering, maar de natuurlijke smaak is minder uitgesproken als het sap gekoeld wordt voor het drinken.

's Morgens twee soeplepels Noni sap puur innemen 's morgens op de nuchtere maag of een half uur voor de maaltijd is aanbevolen.

Indien men het sap niet puur wenst te drinken, kan het afgelengd worden met ongezoet vruchtensap of met het voedingssupplement Vibracell.

 

Wat is er zoal op de markt?

Er zijn verschillende Noni sappen op de markt en jammer genoeg zijn niet alle Noni sappen van dezelfde kwaliteit. Het is daarom altijd belangrijk om vragen te stellen en de etiketten goed te lezen.

 

De meeste Noni producten zijn gemaakt van een concentraat of pulp, wat betekent dat ze gereconstrueerd zijn.

Het is een technisch goedkoper productieproces daar het belangrijkste toegevoegd ingrediŽnt water, vruchtensappen of goedkope smaakstoffen zijn.

Hetzelfde gebeurt vaak met andere vruchtensappen: de meeste zijn afgelengde concentraten, weinig zijn 100% puur sap en dat smaakt men!

 

Echtheidscertificaat

Het Noni de Tahiti sap is 100% direct sap: 100% en vers geperst sap zonder toevoegstoffen.

100% puur Noni sap heeft een eerder donker bruine kleur en smaakt apart en niet zoet.

 

Het Noni de Tahiti sap wordt onder de strikte regels van de voedingswetgeving en onderhevig aan standaard microbiologische testen geproduceerd om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Het sap wordt gepasteuriseerd om een houdbaarheidsdatum van 2 jaar te kunnen garanderen.

 

Het sap wordt gecontroleerd vooraleer het afgevuld wordt in BelgiŽ.

 

Het Noni de Tahiti sap is een biologisch gecertificeerd noni sap en door Ecocert Be-1 gecontroleerd zodat met vanaf de oogst van de vruchten tot en met de afvulling van het sap een biologisch gecertificeerd proces heeft.

 

* Bovenstaande informatie werd overgenomen uit de folder van de hoofdverdeler Martera-GDI.

 

 

 

Dit product kan je vinden in reformzaken.

De aanbevolen verkoopprijs = 33 Ä per fles van 1 L.

Indien je Noni de Tahiti niet in je buurt kan vinden kan je deze ook bij mij bestellen. Kijk hier voor de voorwaarden.

 

Gezondheid!

 

This page was last updated 20-04-07