...

 

Ingrid Carpentier ©

Reiki Healing

Geniet van een Reiki-behandeling

 

Kom terug in balans

 

Neem contact op met je innerlijke zelf.

 

Een Reiki of Seichem behandeling werkt ontspannend en brengt je lichaam, geest en energetisch veld (terug) in balans, het heelt je fysieke en energetische lichaam.

 

Als iemand lichamelijk niet in orde is, dan is dat een teken van in onbalans zijn op het fysieke niveau. Door een Reiki-behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam en op dat moment kan het lichaam met die extra energie aan het herstel beginnen. Het zelfgenezingsmechanisme van het lichaam wordt (terug) in gang gezet.

Zoals in de pagina's over Reiki en Seichem beschreven wordt Reiki en Seichem voornamelijk overgebracht via de handen.

 

 

Healing

 

De Reiki of Seichem healing wordt gegeven in een zuivere ruimte, alwaar je kan genieten in alle rust, eventueel met zachte muziek en aangepaste geur (indien gewenst).

 

Bij een healing laat men Reiki of Seichem energie stromen naar het lichaam van de behandelde. Dit gebeurt door middel van een welbepaalde serie handposities, zodat het ganse lichaam behandeld wordt. Ook worden de chakra's gebalanceerd. De behandelde houdt de kleren aan.

 

Het is belangrijk om na een Reiki of Seichem healing veel water te drinken om vrijgekomen onzuivere stoffen af te voeren.

 

 

Een theorie over het ontstaan van ziekten

 

Ziekten ontstaan allereerst in de energie van de mens. Elk mens heeft een energieveld om zich heen, zichtbaar als de aura. Het zijn energielichamen met ruwweg dezelfde vorm als het fysieke lichaam. In die energielichamen ontstaan ziekten als stremmingen/storingen in de energie. Als ze daar niet opgelost worden kunnen ze zich verdichten tot blokkades met ziekten in het fysieke lichaam tot gevolg.

 

Reiki en Seichem werken in op de fysieke energie van de mens evenals op de emotionele en gedachtenenergie. Dat maakt Reiki en Seichem zo sterk in zijn werking. De blokkades zijn op te lossen door ze als het ware in beweging te brengen. De vibraties van Reiki en Seichem zijn hoger dan die van de blokkades, en daarmee kunnen de blokkades in beweging worden gezet.

 

 

Voor alle duidelijkheid

 

Reiki of Seichem is niet hetzelfde als magnetiseren. Bij magnetiseren werkt de behandelaar meestal met eigen energie. Bij Reiki of Seichem wordt gewerkt met kosmische energieën.

Bij een Reiki of Seichem behandeling fungeert de behandelaar als kanaal voor de energie.

* De alhier aangeboden therapie vervangt géén bezoek aan de dokter en er worden géén diagnoses gesteld. Deze behandeling is een alternatieve helingmethode. Desgewenst kan de behandeling in overleg met de behandelende geneesheer.

Terug naar

Therapieën