...

 

Ingrid Carpentier ©

SEICHEM

Seichem = Helen met de energiën van de 4 elementen

 

Seichem is Kosmische helende energie van de 4 Elementen en omvat:

 

Element Aarde = Reiki

Element Vuur = Sakara

Element Water = Sophi El

Element Lucht/Licht = Angeliclight

 

Opdat planeet Aarde en haar bewoners in vreugde en harmonie kunnen leven en samenleven is het belangrijk, zoniet noodzakelijk, dat de 4 Elementen in balans zijn.

 

Seichem helpt ons om deze Elementen in balans te brengen zodat we ons goed voelen in ons vel en in harmonie kunnen samenleven.

 

Elke energie heeft zijn eigenschappen. Hieronder de basiswerking van elke energie.

 

Element Aarde: Reiki

Reiki is verbonden met het Element Aarde en werkt op alle niveaus, geestelijk lichamelijk en emotioneel, doch voornamelijk op het fysieke lichaam. Reiki kan je vergelijken met prana of chi, de basisenergie van alle leven op aarde. Hoe meer prana of chi we ter beschikking hebben hoe meer we in balans kunnen zijn. Reiki voelt aan als warmte, koude of zacht tintelend. Reiki aardt alle andere helings-energie.

Reiki is Yin - vrouwelijke energie.

Over Reiki op zich is meer theorie gekend dan over Seichem. Klik hier voor meer info.

 

Element Vuur: Sakara

Sakara is verbonden met het Element Vuur en brengt een regenboog van beschermend licht die de aura omringt. Sakara werkt in de Aura en reinigt de Chakra's. Het brandt door blokkades en weerstanden heen die in de fysieke, mentale, emotionele en andere fijnstoffelijke lichamen aanwezig zijn en transformeert ze. Sakara voelt aan als kleine elektrische impulsen die door je handen gaan.

Sakara is Yang - mannelijke energie.

 

Element Water: Sophi-El

Sophi-El is verbonden met het Element Water, het is zowel zacht als doortastend zoals het water zelf. Sophi-El dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern, 'oorzaak en gevolg' van de verstoring/blokkade te vinden. Sophi-El opent het hart zodat men weer liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben. Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling zal de personen die ermee behandeld worden het gevoel van vreugde brengen en het gevoel van: 'Ik verdien het om gelukkig te zijn'.

Sophi-el is Yin - vrouwelijke energie.

 

Element Lucht: AngelicLight

AngelicLight is een tweevoudige straal, die bestaat uit het element Lucht en het gebied van de Engelen, de Heilige Geest en je Hogere Zelf. Het element Lucht drukt de kwaliteit uit van communicatie. Bij heling wordt de effectiviteit van het derde oog en de keelchakra aanzienlijk verhoogd. Een ander aspect van communicatie is de stem of de kracht van het gesproken woord. AngelicLight verhoogt deze kwaliteit. Dankzij AngelicLight kan het helingseffect effectiever samenwerken met de Engelen, Heilige Geest en het Hogere Zelf van de persoon die behandeld wordt. Door Angeliclight wordt alles waar je mee werkt, bvb. Reiki, krachtiger en meegetrokken naar hoger niveaus.

AngelicLight is Yang - mannelijke energie.

 

Iedereen kan met Seichem energie werken.

Door middel van een inwijding wordt je energiekanaal geactiveerd (of meer geactiveerd) om Seichem energie te laten doorstromen,

Of je kan een Seichem-behandeling laten doen door iemand die geïnitieerd is.

 

Meer info over Reiki en Seichem cursussen en workshops vind je hier.

 

Meer info over Reiki en Seichem behandelingen vind je hier.

Home