...

 

Ingrid Carpentier ©

Therapieën

Verschillende  van de op deze site vermelde

behandelingen mag ik als naturopate aanbieden.

 

Je kan zelf aangeven welke behandeling je wenst

of we kunnen ook samen bekijken wat je nodig hebt

of wat best bij je past.

 

************

Als een mens wil helen

is het nodig om terug één te worden met de natuur.

************

 

 

De natuur zorgt voor zichzelf en voor alles en iedereen. Soms wordt het vergeten, maar ook wij zijn een stukje van de natuur en zijn ook voorzien van een zelfgenezingssysteem.

 

Door omstandigheden, spanning, stress, gebrek aan liefde en andere toestanden werkt dit systeem bij vele mensen niet (meer) optimaal.

 

In onze drukke maatschappij zijn vele mensen op zoek naar een goede gezondheid, een stukje rust en vrede in zichzelf en in hun bestaan, en velen hebben reeds mogen ervaren dat alternatieve therapieën hen daarbij kunnen helpen.

 

Bij alternatieve therapie is het de bedoeling om je zelfhelingssysteem terug te activeren en je terug in contact te laten komen met je bron, je oerbron.

 

Eens je in contact bent met deze enorm krachtige bron, ben je gezond, stabiel, in balans, en kan je op een rustige, vredige en liefdevolle manier optimaal functioneren en genieten van het leven.

 

Wij mensen zijn meer dan alleen een lichaam met armen, benen en organen. Wij hebben chakra's, meridianen, een energetische veld, de aura, en zo veel meer. Aan deze elementen wordt dikwijls weinig of geen aandacht geschonken. Het is nochtans zó dat deze elementen goed dienen te functioneren om lichaam en geest in balans te houden.

 

Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk om goed voor ons fysieke lichaam te zorgen. Een goede verzorging en gezonde voeding zijn essentieel.

 

Zelf heb ik dit dankbaar mogen ervaren. Vandaar mijn interesse en verdieping in deze materie.

Ik hoop via deze weg vele mensen dat stukje vrede, liefde en rust te mogen leren en laten (her)kennen en dat de natuur, onze Moeder Aarde en iedereen vrede, respect en liefde mag ervaren.

 

Voor meer informatie en prijzen over de door mij aangeboden therapieën verwijs ik naar mijn nieuwe site: www.inner-chi.be

* De alhier aangeboden therapie vervangt géén bezoek aan de dokter en er worden géén diagnoses gesteld. Deze behandeling is een alternatieve helingmethode. Desgewenst kan de behandeling in overleg met de behandelende geneesheer.

Home